ENGI söker nya medarbetare

VI REKRYTERAR!

ENGI växer och söker drivna Seniorkonsulter inom energieffektivisering som vill bli en del av vårt kompetenta team.

Vi söker dig som är erkänt duktig inom energieffektivisering och vill jobba med lösningar hela vägen från teoretisk idé till praktiskt genomförande. Du har gedigen kunskap inom fastighetsrelaterad teknik såsom värme, kyla och ventilation. Du är en social spelare som gillar kundkontakt och du driver självständigt dina egna projekt med fullt kundansvar. För att trivas oss ska du vara en självgående, lösningsorienterad och resultatinriktad doer som inte är rädd för att varken kavla upp armarna eller ta egna initiativ. Hos oss är det högt i tak och du ska trivas med frihet under ansvar. Givetvis brinner du liksom oss för energieffektivisering med kundens lönsamhet i fokus.

Din bakgrund och kompetens
Du har flera års erfarenhet av energieffektivisering från konsult- eller kundsidan.
Du har hög teknisk kompetens inom fastighetsrelaterad teknik – med huvudfokus på energibärande system såsom värme, kyla, ventilation och dess styrande komponenter.
Du har såväl teoretiska kunskaper som praktisk kompetens inom ovan nämnda områden.
Du kan driva egna projekt självständigt från ax till limpa med fullt kundansvar.
Du är duktig på att göra behovsanalyser och ta fram lösningsförslag som du sedan sammanställer, presenterar och realiserar.

Din utbildning
Högskoleutbildning inom energiteknik eller annat relaterat område är meriterande, men inget krav.

Dina arbetsuppgifter
Som senior konsult på ENGI kommer du att jobba med olika typer av projekt, som på ett eller annat sätt syftar till att å våra kunders vägnar optimera energieffektivisering i större kommersiella fastigheter. Arbetet omfattar hela resan från teoretiskt arbete med identifiering av åtgärder till fysiskt genomförande. Du leder projekt, ansvarar för kundkontakt, gör praktiska undersökningar, teoretiska beräkningar, tar fram skriftliga lösningsförslag, håller säljande presentationer och planerar samt projektleder implementeringen av lösningar tillsammans med kollegor, kunder och samarbetspartners.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Genomföra och sammanställa installationstekniska problemanalyser och relaterade åtgärdsförslag
  • Göra energi- och klimatutredningar
  • Fastställa byggnadsfysisk och teknisk status
  • Identifiera brister och ta fram rekommenderade effektiviseringsåtgärder
  • Ta fram beslutsunderlag för energioptimerande åtgärder till våra kunders beslutsfattare

Det vi kan erbjuda

Hos oss blir du en del av ett drivet och kompetent team, med en gemensam passion för energieffektivisering. Vi strävar efter att vara branschens främsta experter inom vårt område och förespråkar nytänkande och löpande kompetensutveckling. Vi ger dig frihet under ansvar, en miljö att växa i och flexibla arbetstider, hos oss är det resultatet som räknas.

Ansökan och frågor om tjänsten

Är du intresserad av att bli Seniorkonsult hos oss? Eller har du frågor om tjänsten?
Kontakta Robert Jonsson på robert.jonsson@engi.se eller 070 610 80 27.
Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

ENGI är ett snabbväxande privatägt konsultbolag med branschledande expertis inom energieffektivisering. Uppdragen som helhetsleverantör åt kunder som Fabege, Citycon, AMF Fastigheter och Kungsleden omfattar allt ifrån dagligt driftstöd till nyckelfärdiga åtgärdskoncept för hela fastigheter och fastighetsbestånd. Med teoretisk och praktisk kompetens inom hela området kring energieffektivisering, skräddarsys projekt efter kundernas egna unika behov och förutsättningar. Engi består idag av 7 drivna och kunniga energikonsulter och vi söker nu dig som med gedigen kunskap och passion för energieffektivisering vill bli en del av vårt team.

Comments are closed.